14 березня у луцькому Драмтеатрі імені Лесі Українки відбувся всеукраїнський з'їзд лісівників. На заході мав виступити Петро Порошенко. У зв'язку з цим Театральний майдан огородили і оточили лісовою охороною, поліцією та іншими правоохоронцями.

Читайте також: Лісова охорона забороняє лучанам вільно пересуватись центром міста через приїзд Порошенка

Лісівники проводили показ своїх досягнень: демонстрували техніку, показували рослини. Клумбу навколо монументу на центральній площі вони без дозволу засадили своїми туями. По завершенні з'їзду, і не дочекавшись президента, лісівники викопали свої деревця і забрали з собою, інформує Волинь.ua.

Працівники повідомили, що можуть лишити туї висаджені в клумбу за умови, якщо місто за це заплатить. Однак, висаджувати рослини лісники у міської влади навіть не просили дозволу.

Читайте також: Живий "Свинарчук", плакати та кульки-свинки: як у Луцьку чекали на приїзд Порошенка, який так і не приїхав (фоторепортаж)

Як прокоментували у Луцькій міській раді, від лісників було лише три заявки: проведення всеукраїнського з’їзду лісників, встановлення та монтаж конструкцій та дозвіл на виїзну торгівлю. Про висадження рослин у клумби міста мови не йшло.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook