В антисанітарії і тарганах по всьому під’їзді – мешканці будинку на вулиці Шептицького звинувачують свою сусідку, яка масово зносить сміття у власну квартиру. Звичайна квартира у багатоповерхівці міста, однак на стінах розмазані таргани. Мешканці скаржаться, через сусідку Світлану в їх під’їзді антисанітарія, а комахи докучають жителям багатоповерхівки ще з літа, на зауваження сусідів Світлана реагує агресивно. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Читайте також: Безхатько-хакер, який заліз до відомої адвокатки і далі розгулює Луцьком

Сусіди кажуть, що зверталися навіть до родичів Світлани, які живуть за містом, однак і це не допомогло. Світлана та її співмешканець Микола проживають на третьому поверсі, а будинку вже більше семи років, жінка заробляє тим, що збирає сміття та здає його на вторинну переробку. Зі Світланою бесіди проводив і дільничний, до якого звертались сусіди. Однак це ніяк не вплинуло на спосіб життя жінки. 

Як розповіли мешканці будинку, вони зверталася у державну епідеміологічну службу і її працівники провели дезінфекцію підвалу. Проте проблему це не вирішило, оскільки таргани розповсюджуються не з підвалу, а з квартири на третьому поверсі. Поки ні мешканці, ні відповідальні за це служби не можуть примусити жінку навести лад в її помешканні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook