На вулиці Львівській у Луцьку малолітні хлопці випрошують у перехожих гроші на "травку". 

Читайте також: На Волині дядько "здав" поліції свого племінника з марихуаною

Про це у Facebook-спільноті написала Юлія Кірюхіна‎.

Як зазначила лучанка, 4 листопада, близько 20.00, на вулиці Львівській, поблизу супермаркету "Наш Край" бігали малолітні діти і просили гроші.

"Малі діти просять 10 грн видумують різні історії, ніби до чогось не вистачає. Місцеві говорять, що це не перший день вони так просять. Коли дітей налякали міліцією, вони зізнались, що носять гроші старшому хлопцю, який живе близько від супермаркету, аби він їх накурив "травкою". А як не принесуть, то він їх поб'є", − йдеться у дописі. 

За словами жінки, двоє малолітніх (приблизно шестирічний хлопчик і дванадцятирічний) втекли, а інший, який просив гроші (також років дванадцяти), не тікав, так як його тримали за руку до приїзду поліції.

"Поліції він розповів все, і двір показав, де той наркоторговець живе, і прізвище сказав, але не показав який саме під'їзд − злякався, почав плакати. Зрештою, без прямих доказів і скарг від людей міліція нічим неможе допомогти, хоча в хлопця очі були напіввідкриті і його шатало з боку в бік, додому попросили нас, перехожих, завести хлопчика, який пізніше втік", − стверджує Юлія Кірюхіна.

Читайте також: В Україні заборонили популярні ліки російського виробництва

"Він не хотів йти додому, водив нас хибними адресами, де не проживав! Батьки мабуть дуже турботливі, якщо дітей відпускають в таку пору гуляти, ще й не просто гуляти, як виявляється!", − додає вона. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter