У Луцьку водій маршрутного таксі вигнав 14-річну школярку з салону транспортного засобу на дощ, бо дівчинка не мала при собі учнівського посвідчення.

Читайте також: У Луцьку хочуть підвищити вартість проїзду у громадському транспорті

Про цей прикрий інцидент написала Inna Goldovanska на своїй сторінці у Фейсбук:

"Скільки можна вже писати про ті довбані маршрутки і про перевізників. Дитина, якій 14 років проплатила 2 грн. за проїзд і їй швирнули ті гроші назад і вигнали на дощ, бо вона не мала при собі учнівського. Не просила безкоштовно, проплатила згідно свого віку. Сьогодні 05.05.19, 17:25 біля північного ринку вигнали мою дитину – маршрут 24 Картонно-руберойдовий завод – Полонка (вул. Ранкова)", – написала жінка.

Жінка зазначила, що дівчинка, повністю мокра, сіла на наступну маршрутку і проплакала цілу дорогу:

"Мала сіла на наступну маршрутку 19 і ніхто навіть не запитав іі учнівський. Їхала і плакала, бо морка, без парасолі – згубила", – зазначила мама дівчинки.

Читайте також: У маршрутки відвалилось 2 колеса на ходу (Фото)

Наталія Шевченко: У мене під вікном, кожного дня, 10-12 разів на день маршрутчики справляють нужду, хоча за 10 метрів є туалет. Іх не хвилює, що я іду по вулиці, що роблю зауваження, що фотографую і викладаю у ФБ! Ім все пофіг! Я ж кажу – діагноз! Як на мене, то це межує з ексгібіціонізмом! Ну ніякого сорому! А тут дитину вигнав, він певно вже цього не пам‘ятає! Бо він БИДЛО! Хоча, звичайно, закон на його стороні, бо учнівського не мала.

Тетяна Білінскі: Це просто сволота. Нормальна людина навіть собаку на дощ не вижене. Хоч іноді серед маршрутників трапляються поодинокі виключення. От тільки наше обурення у ФБ нічого не дає. Управління транспорту при міськраді потрібно завалювати зарегістрованими скаргами про хамство водіїв. Бо в іншому випадку в них одна пісня: "Скарг за поточний період не надходило" і жодної реакції. Повна безкарність.

Ольга Грицюк: Здається я з цим горе-водієм сьогодні їхала. Теж хлопчина заплатив 2 грн, так він сказав показати учнівський або доплатити. Добре, що він їхав не сам і йому дали ті 3 грн....

Yana Sydorchuk: Колись Поліну висадила кондуктор тролейбусу 15. Привід – немає учнівського. Дитині було 10... в шкільній формі... це просто попадаються люди неповноцінні, кого, як не дітей вони можуть принизити... але мене завжди цікавить, а що пасажири? Питання риторичне..., – пишуть обурені коментатори.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook