Ярмарок сільськогосподарської продукції у Луцьку, що на проспекті Соборності, можуть закрити через численні порушення карантинних вимог.

Читайте також: Контейнери на Старому ринку встановлені незаконно і повинні бути демонтовані, – суд

Повідомляють, інспектори муніципальної варти сьогодні, 5 червня, виявили багато порушень карантинних вимог на ярмарку сільськогосподарської продукції між будинками 18 та 20 на проспекті Соборності. Про численні порушення на цьому об’єкті неодноразово повідомляли і працівники Держпродспоживслужби. Більшість продавців не мають документів про якість продукції, ігнорують використання засобів індивідуального захисту. Окрім цього, продавці та покупці не дотримуються необхідної дистанції. Про це йдеться на сайті мерії Луцька.

Як наголосив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, якщо ситуація на ринку не буде контрольованою, розглядатиметься питання про його закриття.

Читайте також: У Луцьку закривають один з фермерських ярмарків через недотримання карантинних вимог

Працівники Національної поліції продовжують перевірку дотримання карантинних заходів у місті. Відстежують коло контактних осіб та тих, хто повинен перебувати на самоізоляції. Крім того, відпрацьовується алгоритм дій та мобілізація сил та засобів для належного дотримання порядку і правил карантину під час поминальної суботи та святкових днів на Трійцю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook