Начальника Головного управління Держгеокадастру на Волині Олеся Іващенка спіймали "на-гарячому" при отриманні хабара у декілька тисяч доларів.

Читайте також: Головні новини Волині 30 жовтня: у Луцьку жителі будинку підняли скандал через створення ОСББ; начальника Держгеокадастру Волині закидали яйцями

Про це ІА Волинські Новини повідомили очевидці.

Чоловіка затримали 3 квітня близько 19 години на проспекті Перемоги у Луцьку.

Читайте також: Як Держгеокадастр на Волині допомагає дерибанити землі громад

На місці події працювали співробітники Управління захисту економіки Національної поліції України. Сума неправомірної вигоди, до слова, становила декілька тисяч доларів.

З фото, наданого очевидцями, видно автомобіль Skoda Octavia на житомирській реєстрації. Аналогічне авто є у декларації чиновника, який, до слова, родом з Житомирщини.

Також варто зазначати, що 30 жовтня 2018 року Іващенко написав заяву на звільнення. Під час прийому Іващенка у Горохові до нього прийшли кілька десятків місцевих атовців, а також активісти із Луцька.

Атовці із Горохова та району мали чимало петензій до очільника Держгеокадастру: адже в серпні Іващенко вже обіцяв "розібратися" із ситуацією навколо земель у районі. Різка розмова перейшла у штовханину і на голові Іващенку розбили яйце. Тому він зрештою написав заяву.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook