Поліція затримала затримали працівника лабораторії органу сертифікації в момент одержання хабаря.

Читайте також: У Луцьку засудили студента СНУ, який вимагав гроші та погрожував фізичною розправою неповнолітній дівчині

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної полвції в області 11 червня 2019 року, в момент одержання неправомірної вигоди в сумі 3 тисячі гривень затримано працівника лабораторії одного з господарських товариств, яке є органом із сертифікації  для індивідуального затвердження колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання. 

Читайте також: Митника зловили на хабарі, за зміну заробляв до 30 тисяч гривень

У таку суму посадовець товариства оцінив видачу сертифіката відповідності транспортного засобу, ввезеного з-за кордону. Раніше вказаний працівник уже отримував двома траншами неправомірну вигоду на загальну суму 11 тисяч гривень. 

Проводяться невідкладні слідчі дії.

 Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вимаганні й одержані неправомірної вигоди особою, яка надає публічні послуги (кримінальне порушення передбачене ч.4 ст. 368-4 КК України).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook