На залізничному вокзалі обласного центру Волині в однієї з пасажирок потягу "Москва-Ковель" чоловік викрав валізу, в які знаходилися різноманітні речі та дві тисячі доларів США. За цей злочин крадію призначили покарання у виді одного року позбавлення волі. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, повідомляєІА Волинські Новини.

Читайте також: Стрілянина через ревнощі сталась в Ківерцях – волинянин опинився в лікарні

Як вдалося встановити під час судового засідання, раніше неодноразово судимий обвинувачений в січні 2015 року, перебуваючи біля вагону №19 потягу сполученням "Москва-Ковель", який знаходився на залізничному вокзалі Луцька, викрав валізу в однієї з пасажирок.

Зокрема, у валізі було чимало ліків, 2 тисячі доларів США, документи, одяг, косметика та пристрої для мобільного та догляду за волоссям. Загальна сума матеріальної шкоди склала майже 60 тисяч гривень.

Читайте також: У Луцьку поліцейський займався наркобізнесом

Проте обвинувачений визнав свою вину частково, розповівши, що допомагав потерпілій винести валізу з вагона, однак викрав її. Згодом неподалік вокзалу обшукав валізу, з якої викинув ліки, одяг, засоби гігієни, косметику, документи. Натомість всі інші речі продав на ринку, а отримані кошти витратив на власні потреби. Винуватість визнає частково, оскільки двох тисяч доларів США у валізі не бачив, а тому їх не викрадав.

Потерпіла, своєю чергою, розповіла, що протягом ночі у вагоні обвинувачений вживав спиртне та чіплявся до пасажирів. З її слів, вийшовши з потягу на перон вокзалу, вона помітила відсутність однієї валізи, яку так і не знайшли. Матеріальних претензій до обвинуваченого жінка не мала, щодо міри покарання покладається на розсуд суду.

Незважаючи на часткове визнання вини обвинуваченим, вона була доведена в повному обсязі.

Таким чином, призначив йому покарання у виді 1 року позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook