У Луцьку невідомий чоловік з автомобіля стріляв по пішоходу.

Читайте також: У селі на Волині сталась стрілянина − чоловік з рушниці гатив по рибі

Про це у соціальній мережі в групі "Теревені про Луцьк" написала користувачка по імені Турботлива Жирафка.

Додаємо допис без змін:

"Вистріл на Потебні, або "Тут люди підходять, запитують чи будем його забирати, то що нам робити?..."

А чи почуваєтесь Ви безпечно у Луцьку? Близько 13:00 на Потебні стріляли у людину.

Зі слів свідків:

"Водій автомобіля вистрілив по пішоходу, який зробив зауваження, що данний водій в стані алкогольного сп'яніння?? (зі слів свідків, знову ж) мало не в'їхав в інше авто. Після чого водій вийшовши з автомобіля, підскочив до цього пішохода і навів йому до голови пістолет. Почалась штовханина, пролунав вистріл, на щастя мимо цього пішохода, вистріл був досить гучний. Друг водія ніби втік, водій залишився".

Мої спостереження. Іду поруч декілька хвилин після 13:00 год. Стоїть одна патрульна машина. Поки мимо походила чую що стріляли. Винуватець сидить в авто на задньому сидінні. Ви гадаєте вони одягнули наручники на водія і посадили у службове авто? Розчарую) Поліцейський запитав у водія навіщо йому травматичний пістолет, на що водій відповів, що то не травмат, навчись розрізняти, якщо працюєш в поліції. Поліцейський взяв пістолет в свої руки, покрутив, направив на дорогу і схоже що звів курок, бо почула декілька "щолчків".... ( В мене тут розчарування, а хіба не мали б забрати його, тобто пістолет, в рукавичках і покласти в кульок як речовий доказ, чи то я забагато детективів передивилась і в нас так не роблять??)

Майже 14:00. Вже приїхало 4 поліцейські машини. Підозрюваний розгулює по трутуару на одинці, періодично спілкується з друзями які підійшли, підходить один з поліцейських і вони схиливши голови щось перешіптуються між собою.

Один з поліцейських відходить в сторону і комусь телефонує, розповідає "Тут люди підходять, запитують чи будем його забирати, то що нам робити?..."

Десь о 14:00 +- потерпілий пише заяву, друг водія знімає на відео діалог водія з поліцейськими.

Підходять до водія і кажуть, що матеріали направляють в суд і там нехай доказує свою невинуватість.

Не знаю, чим все закінчилось, але в мене чергове розчарування. Хіба так має діяти поліція? Збентежила ситуація з пістолетом дуже, чому без рукавичок, чому зводили курок, чому не одягли наручники/не посадили в авто? Чому все так довго? Більше перешіптувань в стороні, розмов по телефону... ну не знаю, слідча група на ДПЗ у попередньому епізоді з жінкою яка мало не збила дітей діяла куди оперативніше і її таки забрали у відділок а машину на штраф-майданчик. А тут вже подумала, що таки не дарма кажуть, що поліція як і арештує під тиском людей, то до відділку багатьох не довезе, а відпустить... Ніхто нікуди не спішив, нікого не забирав... А можливо, я дійсно надто багато очікувала від поліцейських в цьому випадку?"

Читайте також: Стрілянина у Воротневі: прокуратура Волині обіцяє не покривати Кватирка і лісових тітушок

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook