Від сьогодні на Волині  офіційно почав свою роботу  50-й сервісний центр МВС. За рік колишні МРЕВ перетворилися на інноваційні центри формату опен спейс, де громадянам надають послуги з реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість. 

На урочисте відкриття завітали заступник міністра МВС Тетяна Ковальчук, начальник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій, чиновники обласної адміністрації, міської ради, керівництво обласного главку національної поліції. 

«Відкриття таких сервісних центрів є однією з ключових цілей розвитку всієї системи МВС. Міністерство внутрішніх справ поступово, але дуже рішуче перетворюється на цивільний механізм надання послуг, адже людина для нас є найвищою цінність», -  наголосила заступник міністра.

Сервісний центр МВС відкритий для лучан ще з 12 грудня. За цей час вже було надано 1832 послуги. Окрім цього за 8 місяців роботи мобільний сервісний центр МВС надав 870 послуг. Громадян обслуговує 15 працівників, 8 з яких оновлений персонал, який раніше ніколи не працював в системі МВС.

Також центр обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом для оцінки якості обслуговування. На місці також можна розрахуватися за будь-яку послугу, адже працює термінал оплати послуг, передбачений дитячий куточок для найменших відвідувачів та зона бук кросингу. 

Новий сервісний центр МВС працюватиме за адресою: с. Струмівка, вулиця Рівненська, 74. Громадян тут обслуговуватимуть без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 та в суботу з 9:00 до 16:45. Понеділок та неділя – вихідні дні.

Петро Сосницький

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook