У зв’язку з загибеллю під час виконання завдань на сході України Андрія Єлістратова та його похованням у суботу, 11 серпня, оголошено Днем жалоби.

Читайте також: Волинянин розшукує доньку, яка не повернулася додому (фото)

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

8 серпня четверо військових на авто вирушили в район виконання завдань. Командир 14 ОМБР полковник Сергій Войченко розповів, що поблизу населеного пункту Золоте військовослужбовці зупинилися, аби допомогти пасажирам цивільного автомобіля, що став посеред дороги та заважав дорожньому руху. У цей час цією ж дорогою додому поверталась жителька населеного пункту Катеринівка. Наші військові ще не встигли запитати причину зупинки автомобіля, як пролунав вибух. З напрямку окупованого Молодіжного по автомобілю з нашими військовослужбовцями влучила ракета, випущена з протитанкового ракетного комплексу.

Читайте також: ДТП у Луцьку: BMW на "бляхах" збило дівчину і втекло

Внаслідок вибуху загинув лучанин Андрій Єлістратов, ще один військовий отримав поранення. Також поранення зазнала жінка, яка проходила поруч.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter