У Луцьку на Проспекті Перемоги жінка у нетверезому стані лежала на землі біля входу в супермаркет "23/7". Вона голосно нецензурно лаялась і сміялась.

Читайте також: На Волині п’яний чоловік побив поліцейського

Про це у групі в Facebook повідомила користувач Татьяна Х.

"Не можу не висловити своє невдоволення в сторону цієї особи. Фу! Жінка біля магазину "23/7" на пр. Перемоги лежить біля входу п'янюча до чортиків і кричить, і сміється. А діти ходять і дивляться.Фу! Гидота!" – написала автор публікації додавши фото.

Читайте також: П'яний волинянин скоїв ДТП (фото)

Цікаво, що лучани розділились у думках щодо цієї ситуації. Більша частина користувачів наполягала на тому, що таке може бути з кожним і варто було допомогти п'яній жінці. Інші вважають, що розпивання алкогольних напоїв і така неадекватна поведінка в подальшому не має виправдовуватись, а, наприклад,  каратись поліцією за статтею 178 "Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді".

Лєна Шторм: "Люди, які постять такі фото, ймовірно, ходять в туалет трояндами, ніколи не були п'яними сусідами, не ригали в студенстві дешевим портвейном і спускаються на цю грішну землю лиш для того, щоб зафоткати чийсь подібний косяк".

Татьяна Сачук: "Чого ви накинулись на авторку? Це реально гидко таке зреліще. В чому їй допомагати цій ха**хе? Лежить буха, обригана, обосцяна під магазином – 100% їй зле. Ко**ене якесь созданіє. Хто пише "ви ні разу не напивалися, що корчите з себе папарацці" – а ви так напивались, щоб отак валяться?? Ви що,  гоните?) Це реально ри*ня якась. І нема чим таким ко**еним допомагать. Може її додому взяти і вимити, накормити і хай живе))) Вона сама вибрала свою дорогу. А ті, хто тут за неї крепко захищається, то трохі схаменіться".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter