Двоє хлопців в стані алкогольного сп'яніння розбили заднє скло в машині луцьких поліцейських. Весь процес вони знімали на камери своїх телефонів. Інцидент стався в ніч на неділю, 14 січня на вулиці Потебні, біля нічного клубу "Наталка", інформує Волинь24.

Читайте також: Біля Луцька спалили джип доньки судді

Поліція охорони прибула на виклик і залишила машину біля нічного клубу. Двоє нетверезих підійшли до неї, робили селфі. Потім один з них взяв камінь і розбив заднє скло, знімаючи це на відео. Хулігани кинулися бігти, але співробітники поліції наздогнали обох.

У того, що побив скло, почався напад астми – він виявився астматиком. Його звуть Артур, йому 21 рік, житель Ковеля, вчиться в Луцьку на кухаря. Поліцейським довелося надавати допомогу і викликати швидку.

Читайте також: Польський консул шокував лучан поведінкою і витівками напідпитку

Другий, Максим – вчиться в СНУ, живе в одному з сіл Локачинського району, поводився агресивно, і його довелося закувати в наручники.

У відділенні поліції хлопці стали запевняти, що нічого не робили, а "просто займалися бігом". При цьому обидва були п'яні. Пізніше Артур звинуватив Максима, що той вкрав у нього гаманець.

За пошкодження автомобіля поліції їм загрожує кримінальна відповідальність.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook