Обвуглене тіло людини посеред гір сміття знайшли рятувальники після пожежі у багатоповерхівці. Про загоряння у квартирі на вулиці Шота Руставелі повідомили сусіди ще о 8-ій ранку. Після локалізації вогню рятувати вже було нікого. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Читайте також:  У Луцьку посеред вулиці загорілося авто

О 8.30 ранку жителі будинку на Шота Руставелі, що у Луцьку поспішали хто на роботу, хто у своїх справах, коли помітили, що з вікон квартири на 7-му поверсі йде густий дим. Не гаючи часу свідки викликали 101. За лічені хвилини на місце прибули кілька рятувальних екіпажів, медики та поліція, а тим часом стає зрозуміло, що квартира не димить, а горить. Дістатися приміщення відразу не вдалося, а тому прийняли рішення зрізати двері. Після демонтажу пожежні не змогли зайти до квартири через завали сміттям. Вогонь приборкали за лічені хвилини, однак щоб розблокувати доступ до квартири рятувальники витратили більше двох годин. Коли дим розвіявся пожежні виявили обгоріле тіло людини, це був власник квартири.

Поліція від коментарів відмовляється, посилаючись на проведення слідчих дій, медики також не багатослівні, проте підтверджують наявність у квартирі небіжчика. Сусіди ж стверджують, що покійний був психічно хворим, вів відлюдькуватий спосіб життя та багато років зносив у квартиру непотріб, який підбирав на смітниках.

Як повідомляють в управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій причину загоряння встановить слідство .

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook