У Луцьку підприємці звернулися до депутатів з проханням скасувати рішення про демонтаж тимчасових споруд на вулиці Замковій, яке прийняв міський виконком.

Читайте також: Стало відомо, на що найбільше скаржаться лучани

Про це йшлося під час постійно комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, у четвер, 20 вересня.

Представник підприємців Ігор Дильов заявив, що вони з липня зверталися і до депутатського корпусу і до членів комісії про те, аби дане рішення скасували.

Водночас, за словами голови комісії Олександра Козлюка, на цій земельній ділянці не зареєстрований жоден власник (тим більше підприємство "Агросервіс"). Він зауважив, що ділянка не сформована повністю.

Читайте також: У Луцьку демонтують незаконні МАФи-"наливайки"

Представник підприємців зазначив, щоб депутати розділили людей на тих, хто орендує і тих, хто дає в оренду, адже поряд знаходиться комунальна земля, і підприємці, які бояться, що їхні торгові місця демонтують, ночують на ринку.

"Департамент (Департамент муніципальної варти, – ред,), готуючи проект рішення про демонтаж конструкції збирає інформацію про законність розміщення. Ми керувалися договором по оренді землі підприємством "Агросервіс" і тому вважаємо, що демонтаж цілком законний", – сказав представник муніципалів.

Як зазначив юрист, за рішенням суду дані металеві конструкції встановлені незаконно, тому їх демонтаж відбуватиметься згідно чинного законодавства.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter