Поки пенсіонери рахують останні гроші на прожиття, недобросовісні люди наживаються на них. Довірливим пенсіонерам обіцяли поставити вікна зі знижкою − оплату взяли, а вікон немає. Півсотні заяв надійшло до поліції з проханням розібратись і покарати винних.

Читайте також: У Луцькому ОСББ, що на проспекті Соборності, черговий скандал через звітність (відео)

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Два роки тому близько пів сотні пенсіонерів стали жертвами шахрайських дій. Проте до відповідальності досі так ніхто і не притягнутий. 27 листопада у Луцькому міськрайонному суді Волинської області мала слухатись справа з цього приводу, проте обвинувачувана сторона до суду так і не з’явилась.

Восени 2016-го року людям пропонували поміняти вікна за доступною ціною. Та роздавали талони. Потім приходили в домівки, аби зробити заміри вікон і не відкладаючи справи у довгий ящик − просили завдаток.

"Склали договір відповідно, який у мене є на руках. Через деяких час подзвонили, що треба внести другу доплату. І вже вам точно поставлять це вікно", − розповідає потерпіла Надія Кривульська.

Аналогічна ситуація трапилась і з іншими потерпілими.

Щодо підозрюваної, Наталії Яремчук, то до суду вона не з’явилась.

Захисник повідомив, що жінка відсутня у зв’язку із хворобою. Та пообіцяв на наступному засіданні, яке відбудеться 24-го січня, на підтвердження цьому показати всі довідки.

Читайте також: Черговий скандал у луцькому ОСББ: ні звітів, ні роботи від керівника (відео)


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter