У Луцьку планують змінити рух тролейбусу № 2. Зміни пропонують внести, аби покращити умови обслуговування пасажирів. Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету Луцької міськради.

Читайте також: "Богдан" від Богдана": як кандидат на посаду мера Луцька Шиба загнав місто у борги

У проекті зазначено, що пасажири отримають тролейбусне сполучення від Нового ринку з центральною частиною міста та 40-им кварталом, адже до таких змін можливо було лише доїхати в одному напрямку – до ринку, після змін – до ринку і в зворотньому напрямку.

Початковим пунктом пропонується визначити зупинку громадського транспорту "Новий ринок 2", що дозволить розвантажити під час обідніх перерв місце відстою поблизу "СКФ “Україна”". На даний час відстій здійснюється 14 тролейбусами маршрутів № 1 та № 2.

Отже, у разі прийняття цього рішення, до тролейбус № 2 матиме назву "Новий ринок – Карбишева – Новий ринок” та курсуватиме за маршрутом:

у прямому напрямку: вул. Боженка, бульв. Дружби Народів, вул. Бенделіані, вул. Станіславського, вул. Гнідавська, вул. Данила Галицького, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Паркова, вул. Винниченка, пр-т Василя Мойсея, пр-т Перемоги, пр-т Соборності, вул. Гордіюк, вул. Конякіна, вул. Карбишева;

Читайте також: Повідомили, коли в Луцьку з'являться "розумні" зупинки та інформаційні екрани (фото)

у зворотному напрямку: вул. Карбишева, вул. Конякіна, вул. Гордіюк, пр-т Відродження, вул. Рівненська, пр-т Волі, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького, вул. Данила Галицького, вул. Гнідавська, вул. Станіславського.