У Луцьку відбудеться поділ земельної ділянки на території військового містечка №54.

Читайте також: Гори гноївки і пустеля: що чекає сусідні з норковою фермою села Волині

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки у Луцьку йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 26 лютого, пише ІА Волинські Новини.

Розглянувши клопотання квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир-Волинський, вирішили надати дозвіл Міністерству оборони України на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки державної власності площею 10,425 гектара, розташованої у Луцьку, вулиця Стрілецька, 12 (військове містечко № 54) на дві земельні ділянки орієнтовними площами 9,565 та 0,86 гектара. Йдеться про існуючу ділянку державної власності з цільовим призначенням для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України.

Читайте також: Волиняни обурені будівництвом полігону побутових відходів поряд з селом (відео)

Технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельних ділянок доручили розробити з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою та подати на погодження до обласної державної адміністрації.

Міністерство оборони України в установленому законодавством порядку повинне забезпечити здійснення державної реєстрації сформованих в результаті поділу земельних ділянок в Державному земельному кадастрі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook