У Луцьку 22 і 23 березня серед містян поширювалась газета "The! День", яка була спрямована на те, щоб облити брудом кандидата в президенти Володимира Зеленського, повідомляє ІА Волинські Новини.

Читайте також: "Своїх не здаю": у центрі Луцька піймали підозрілу агітаторку

Примірники рокладали в поштові скриньки багатоповерхівок, зокрема, на проспекті Волі. Газета випущена нібито в червні 2019 року, після 30 днів президентства Зеленського. У "The! День" надруковане вигадане інтерв'ю із новим президентом, яке показує його лише з негативної сторони.

Окрім того, в газеті міститься вигадана стрічка негативних новин, які висвітлюють жахи першого місяця президентства Зеленського. Наприклад, мова про сепаратистів у Запоріжжі, відміну безвізу, погіршення ситуації на Донбасі, економічну кризу і т.п.

Читайте також: Гурт "ТІК" записав агітаційний кліп-порохобот, проти Зеленського та Тимошенко (Відео)

У команді кандидата в президенти Володимира Зеленського радять громадянам звертатись у поліцію стосовно таких виявів брудної агітації і закликають не реагувати на чорний піар конкурентів.

Замовником всього тиражу "The! День", а це 100 000 примірників, виявився інший кандидат у президенти Сергій Каплін.

Відзначимо, що "The! День" Капліна розповсюджувався і в інших регіонах України. Зокрема, в Херсоні поліція відреагувала на випадки "чорного піару" і вилучала скандальні газети.

До речі, Сергій Каплін не приховував того, що є замовником бруду проти Зеленського і навіть заявив, що буде судитись через те, що його газети вилучає поліція. Нагадаємо, що Каплін, як і Юлія Литвиненко та Ольга Богомолець, є технічними кандидатами Петра Порошенка.

Українці негативно відреагували на креатив одіозного кандидата у facebook.

Схоже, що інтелекту для відкритих дебатів кандидатам у президенти України бракує, а відтак боротьба з конкурентами зводиться до брудних технологій.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook