Тепломережі у Луцьку потребують капітального оновлення. Та міським бюджетом осилити такі масштабні перетворення  неможливо, тому у Луцькраді шукали спонсорів. Такий знайшовся в особі Європейського банку реконструкції і розвитку. Відтак "Луцьктепло" та Євробанк співпрацюватимуть задля модернізації тепломереж.

Читайте також: Сільська школа на Волині підготувалася до зими, замінивши вікна

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Вже у 2019 році за умов співпраці між "Луцьктепло" та Європейським банком підприємство вийде на зовсім новий рівень, як технічно, так і фінансово. Щоб цьогоріч втілити в життя грандіозні плани на базі підприємства відбувася перший етап тендеру задля вибору підрядника, який здійснюватиме монтаж індивідуальних теплових пунктів у місті.

Читайте також: "Завершіть ремонт "дороги смерті": Волинський нардеп звернувся до Гройсмана

14 кредитних мільйонів євро чималі кошти, проте 4 з них є грантовими. На думку заступника директора ДКП "Луцьктепло" Богдана Карачевського кредитні умови від ЄБРР створені на цілком вигідних умов для підприємства і будуть використані з абсолютною користю для містян.

Зокрема, на ці кошти встановлять індивідуальні теплове пункти, твердопаливний котел на вулиці Боженка, 2, для 100% забезпечення гарачої води влітку.

Детальніше у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter