У Луцьку на Театральному майдані відбулася акція з вимогою результатів розслідування вбивства Катерини Гандзюк. Захід відбувся у суботу, 18 травня, пише Конкурент.

Читайте також: Саботаж СБУ і бездіяльність Порошенка: як просувається розслідування вбивства активістки Гандзюк

Під час мітингу виступали депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, очільник обласного осередку "Національного корпусу" Андрій Д'яченко та громадський активіст Сергій Чуріков (Д'яченко та Чуріков теж піддавалися нападам через свою громадянську позицію). Останній закликав об'єднатися, незважаючи на політичні вподобання, аби зупинит вірус безкарності.

Активісти розгорнули банери з написом "Хто замовив Катю Гандзюк?" та запалили фаєри і димові шашки. Акція завершилася гімном України.

Читайте також: Політика чи фінансові махінації: на Волині депутат облради воює з ДФС через бізнес дружини

Нагадаємо, що 31 липня 2018 року, близько 8:30 невідомий облив Катерину Гандзюк сульфатною кислотою. Напад стався біля будинку, де мешкала політик, в той час, коли вона йшла на роботу. Катерину Гандзюк доставили у реанімаційне відділення обласної лікарні у шоковому стані. Опіки склали понад 40 % тіла. Кислота потрапила жінці на спину, голову, руку, а також в око.

Катерина Гандзюк померла 4 листопада 2018 року на 34-му році життя.

Акція "Хто замовив Катю Гандзюк?" проходять у півсотні міст України.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook