Вчора, 16 червня, департаментом муніципальної варти міста Луцьк проводилися заходи по прибиранню тротуару та проїзної частини вулиці Замкової від старих автомобільних шин, які складені там поруч з незаконними кіосками ринку. Про це йдеться на сторінці муніципалів у Facebook.

Читайте також: У Луцьку базарники влаштували сутичку з муніципалами (відео)

Під час виконання даних робіт невідомі особи та підприємці, які ще вдень заявляли, що не мають жодного відношення до вказаних шин, почали чинити фізичний супротив та перешкоджати муніципальній варті очищати тротуар та дорогу. При цьому, логічних пояснень своїм діям надати вони не могли.

Цими особами із таких "горе захисників" старих шин було використано проти працівників департаменту балончик із сльозогінним газом.

Просимо допомогти впізнати даних осіб.

Заяву у поліцію подано по даному факту.

Читайте також: У Луцьку на Старому ринку демонтують контейнери (фото, відео)

Нагадаємо, що раніше підприємці Старого ринку у Луцьку, нехтуючи державними символами, забарикадували торгові точки, які розміщені незаконно та виставили на них державні прапори. Таким чином вони протестують проти законного демонтажу кіосків.

Зазначимо, що працівники муніципальної варти уже протягом декількох днів намагаються провести демонтаж 12 торгових конструкцій на вулиці Замковій, які встановлені там незаконно. Проте підприємці базару постійно влаштовують сутички та провокації, аби не дозволити провести демонтаж. Наразі уже такий протест дійшов до абсурду, адже базарники виставили вздовж цих торговельних точок барикаду із автомобільних шин, замалювавши їх у жовто-блакитний колір, а на самі кіоски поставили прапори України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook