Сьогодні, 18 верессня, у Луцькій міській раді відбулось перше засідання новообраної громадської ради при міському голові. 

Читайте також: "Гарантую порядність, чесність і відкритість": новий голова Любешівської РДА став до роботи

На перше засідання громадської ради також завітав виконувач обов'язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт, який сказав, що сподівається на плідну співпрацю міської влади та членів ради задля покращення життєдіяльності лучан та міста. Він певний, що спільними зусиллями життя в місті стане комфортнішим, цікавішим та прозорішим.

"Я сподіваюся на конструктивну та злагоджену співпрацю", – зазначив Пустовіт.

Перед початком засідання усі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглого в Іловайському котлі волинянина Юрія Лавренчука.

Під час засідання члени ради внесли поправки до Положення про Громадську раду  та створили дві комісії: економічну та соціально-гуманітарну.

Читайте також: У Луцьку стартує прийом заявок на Бюджет участі міста

Члени комісій обрали очільників. До складу економічної комісії увійшли: Ольга Баліцька (ГО "Волонтерський центр "Серце патріота""), Оксана Степанюк (ГО "Центр освіти "Університет третього віку""), Олена Мельник (ГО "Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку"), Павло Ковальський (Громадська спілка "Спілка воїнів АТО Волині") та Роман Ковальчук (ГО "Спортивний клуб Козацьких бойових мистецтв "Герць""). Головувати на засіданнях комісії буде Оксана Степанюк.

До складу соціально-гуманітраної комісії увійшли Інна Гачукова (ГО батьків дітей з психофізичними вадами розвитку "Повір у себе"), Юлія Поліщук (ГО "Спілка батьків інвалідів з розладами аутичного спектру "Янголята""), Валерій Стернійчук (ГО "Волинський Актив Молоді"), Юлія Ткачук (ГО "Молодіжна платформа"), Андрій Стицун (Волинський обласний фонд "Переображення") та Сергій Новосад (ГО "Волинський центр здоров’я"). Головою комісії обрали Інну Гачукову.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter