Щоб розкрутити акаунт в соціальній мережі Instagram, автор написав ніби в Луцьку відкривають магазин відомого бренду ZARA, інформує ВолиньPost.

Читайте також: Розповіли про найпоширеніші способи шахрайства на Волині

Очевидці побачили подібне оголошення понад тиждень та здивувалися, адже автор акаунту обіцяв 1000 гривень для перших 1000 підписників. Така велика сума здивувала користувачів.

У компанії ZARA повідомили: "...на даний момент ми не маємо короткострокових планів відкриття одного з наших ланцюгових магазинів у Луцьку".

Крім того, в оголошенні йшлося, що магазин нібито відкривають в ТРЦ "ПортСity". В адміністрації центру також заперечили цю інформацію.

"На ваш запит повідомляємо, що наразі у ТРЦ "ПортCity" не планується відкриття брендового магазину ZARA, компанії Inditex Ukraine. Ми завжди оперативно інформуємо наших гостей про все, що відбувається у торгово-розважальному центрі, в тому числі й про офіційні відкриття магазинів, закладів харчування, чи розважальних закладів.

Усю інформацію ми, разом з партнерами, публікуємо на офіційному сайті "ПортCity" та сторінці у соціальній мережі Facebook. Якщо ж інформація на офіційних ресурсах відсутня, то вона – не відповідає дійсності", – кажуть в адміністрації.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter