На розгляд міськвиконкому виносять рішення проект рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами № 17 та 17а.

Читайте також: Бюджет Луцька поповнився на 30 мільйонів завдяки впровадженим ініціативам

Проект рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування розглядатимуть під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради, пише ІА Волинські Новини.

Проект рішення внесли на розгляд виконкому у зв'язку із наближенням закінчення терміну дії договорів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами № 17 (договір діє до 25.05.2019) та № 17а (договір діє до 28.04.2019).

На маршруті № 17 "Центральний ринок – Завокзальний ринок" (шлях за маршрутом у напрямку: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою на вулиці Ковельській перед поворотом на вулицю Глушець)) повинні працювати шість автобусів, розрахунковий інтервал руху в години "пік" – дев’ять хвилин.

Читайте також: Преміальні у 500% розмірі: які надбавки отримували колишні посадовці Луцької міської ради

На маршруті №17а "Центральний ринок – Завокзальний ринок" (шлях за маршрутом у напрямку: Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Конякіна, Гордіюк, Карпенка-Карого, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою на вулиці Ковельській перед поворотом на вулицю Глушець)), відповідно до проекту рішення, повинна працювати така сама кількість автобусів, розрахунковий інтервал руху в години "пік" – дев’ять хвилин.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter