У Луцьку змінили режим роботи бару " У Наталки".

Читайте також: У Луцьку встановили, яких дітей харчуватимуть в школах безплатно

Про це йшлося у понеділок, 28 грудня, під час засідання виконкому Луцькради, пише ІА ВолиньPost.

Варто зазначити, лучани неодноразово скаржилися на роботу закладу. 

За інформацією, наданою Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, управлінням патрульної поліції у Волинській області та управлінням Держпродспоживслужби, неодноразових документовано підтверджених порушень норм громадського порядку щодо дотримання тиші та санітарного законодавства у закладі протягом останніх трьох місяців не зафіксували. Не виявили й протягом трьох місяців у барі "У Наталки" з 22.00 до ранку неповнолітніх осіб.

Читайте також: Затвердили новий склад колегії управління освіти у Луцьку

Член виконкому Віктор Ящук повідомив, що суд встановив, що заклад працював посеред ночі у карантин. Натомість мер Ігор Поліщук зазначив, що підприємець у суді оскаржив це рішення.

"Порушення бару "У Наталки" – постійна проблема нашого міста, постійна робота для поліції. Там відбуваються постійні безпорядки. Це один із найбільш проблемних закладів у нашому місті, на мою думку", – сказав Поліщук.

Відзначимо, що бар "У Наталки" на вулиці Потебні, 62 просив встановити режим роботи з 22:00 до 4:00. Проте члени виконкому не підтримали відповідний проект рішення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook