Вчора, близько 20-ої години вечора, екіпаж патрульної поліції, рухаючись на проспекті Василя Мойсея у Луцьку, зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, на який у цей час виходив чоловік.

Читайте також: На Волині автомобіль збив велосипедиста

Водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись по сусідній смузі руху, не зменшив швидкість та створив перешкоду у русі пішоходу, який вже вийшов на перехід. Про це повідомляє патрульна поліція Волині у Facebook.

За порушення правил дорожнього руху 22-річний водій поніс адміністративну відповідальність за ч.1 ст.122 (ненадання переваги у русі на нерегульованих пішохідних переходах).

Читайте також: У місті на Волині автомобіль на смерть збив чоловіка (фото)

Патрульна поліція Волинської області наголошує – якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook