Чотирьох чоловіків підозрюють у викраденні колишнього міліціонера − у справі з’явилися нові деталі.

Читайте також: У Луцьку вночі було викрадено елітну іномарку (фото)

У Луцьку 23 квітня серед білого дня біля викрали людину. Подія трапилась на проспекті Соборності поблизу торгового центру, про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

За словами правоохоронців, потерпілому, яким є колишній міліціонер Андрій Фрасолюк, накинули на голову мішок і силоміць затягнули до автівки на іноземній реєстрації. Піймали викрадачів того ж дня поблизу села Липини.

"У викраденні людини підозрюють чотирьох чоловіків, а саме: трьох мешканців столиці: Юрія Жвалюка, Віталія Савчука, Костянтина Поляковського та лучанина Олега Лисенка", − начальник ГУ НП у Волинській області Петро Шпига.

У серпні прокуратура направила до Луцького міськрайонного суду обвинувальний акт, розпочато досудове слідство. На минулому судовому засіданні судом допитано двох свідків, які повідомили нові подробиці цієї справи. Першим свідчити запросили правоохоронця, який збирав оперативну інформацію про викрадення на місці події та працював під час затримання підозрюваних у селі Липини.

"Я підійшов, тоді вже началась ця суматора, вивели заявника, який був побитий, з дуже великими гематомами на обличчі. Його вивели з подвір’я. Викликали швидку допомогу, щоб надавати йому безпосередньо допомогу", − розповів свідок по справі Юрій Микитюк.

Про те, що потерпілий був побитий засвідчив і ще один поліцейський, який теж брав участь у пошуках та визволенні потерпілого.

Оскільки на засідання суду не прибув ще один свідок, у розгляді справи зробили перерву.

Читайте також: Серійний злодій у Ковелі виніс з квартири готівки та золота на 1 мільйон гривень


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter