Невідомі пошкодили нещодавно встановлені оригінальні лавки з педалями у сквері історичного факультету СНУ. З однієї лавки вкрали педалі, у іншою – зняли підставку для ніг. Окрім того, біля лавок організували справжнє міні-сміттєзвалище, інформує Конкурент.

Читайте також: У Луцьку невідомі понищили дитячий майданчик

Заступник начальника відділу інвестиційної політики Луцька Юлія Євпак висловила своє щире розчарування цим інцидентом.

"Не роби людям добра, бо вони тобі цього не пробачать.

В такі моменти я вірю, що це місто приречене на деградацію. І тішуся, що маю закордонний паспорт та пару "пеньондзів" на картці.

Читайте також: У Луцьку вандали продовжують нищити туристичні пілони та вказівники

Декілька днів тому – понищений дитячий майданчик на Дубнівській, знову зламані качелі та лавки на Конякина. І не встигли ми встановити лавки в сквері біля історичного – їх вже зіпсували.

Ну, і шановні журналісти, для довідки – згідно конкурсу ініціатив, міськрада виділила нам 45 тисяч. І не лише на лавки. Ще є вказівник і смітники, які монтувати вже нема ніякого бажання, як і освітлення там. Ми їх зробили такими, аби важко було унести або зламати, забетонували на совість...

Навіть не думала, що хтось здогадається зламати педалі. Бачила такі лавкі і в Барсі, і в Ізраїлі, і в США – чомусь їх ніхто не ламає! Мабуть, в Луцьку в такому безладі винні – Коломойський, Порошенко і путін! Але ж ні!!! Блін, людиська, що з вами не так?!

Читайте також: Невідомі розтрощили ліхтарі в історичній частині Луцька

Я, мабуть, за природою мазохістка: щось придумую, роблю, пояснюю, як користуватися, вигрібаю за те, що когось там не покликала на відкриття, а тому – взагалі нічого не роблю і лише себе піарю; потім ремонтую (власним коштом якщо що), бо ж цей світ не злий, бо так легко його робити добрим, бо так хочеться жити в комфорті...

Але від вчорашнього вечора настрій у форматі "задовбало" і пакую валізу... живіть у цьому срачі самі", – написала Юлія Євпак у Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter