16 березня ветерани АТО зібралися під приміщенням Прокуратури Волинської області через побиття волинськими патрульними кіборга та інваліда війни Юрія Величка (з позивним "Монгол")

Читайте також: Скандальне будівництво під Луцьком: 1000 кв. м отримають волинські "сбушники" – сільський голова

Протягом року прокурори вже вчетверте закривають справу про побиття, мотивуючи це відсутністю складу злочину, передає  ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, патрульний Максим Капустинський обвинувачувався у застосуванні спецзасобів щодо ветерана АТО та інваліда війни Юрія Величка.

15 березня Юрій Величко написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що він з побратимами вимагатиме публічної зустрічі з обласним прокурором Максимом Киричуком, аби більше не терпіти свавілля прокуратури.

"Ми вистояли в Донецькому аеропорту не для того, щоб терпіти свавілля прокуратури. Вимагаємо завтра публічної зустрічі з обласним прокурором Максимом Киричуком, патрульними Капустинським та Васютою, а також представниками Самооборони, які брали участь в побитті. Завтра вимагаємо присутності начальника патрульних Вовченка, інакше ми прийдемо і до вас!", – йдеться у дописі.

Читайте також: Двох луцьких суддів впіймали на отриманні хабара

Так, сьогодні близько 11:00 мітингувальники почали зібралися біля стін Прокуратури Волинської області, вимагаючи припинити свавілля прокурорів, які закривають справу вже вчетверте за рік, мотивуючи це відсутністю складу злочину.

Фото: Волинь24

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter