У Луцьку демонтують білдорди, які не мають відповідних дозволів. Йдеться про білборди на перехресті вулиць Карпенка Карого та Зв’язківців, Сосюри та Ківерцівської, а також на вулиці Винниченка, 47.

Читайте також: У Луцьку демонтують захаращені паркани та незаконі обмежувачі руху

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 15 серпня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Директор КП "Луцькреклама" Олександр Ковальський розповів, що мова – про два наземних рекламних щити ТзОВ "Оптіма-Груп" на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Зв’язківців, подвійний наземний рекламний щит Волинського АТ ЗТ "Укргосптовари" на перехресті вулиць Сосюри та Ківерцівської та два банери "Швидко гроші" ТзОВ "Споживчий центр", наклеєні на вікнах будинку на вулиці Винниченка, 47.

Читайте також: У Луцьку демонтують нелегально встановлені банери

Розміщення цих рекламних засобів порушує положення ЗУ "Про рекламу". Тож інспектори КП "Луцькреклама" склали акти виявлення порушення та листи-вимоги щодо їх усунення. Окрім того, до головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання про порушення для накладання штрафів. Однак усі вимоги щодо усунення порушень власники рекламних засобів проігнорували.

Тож члени виконавчого комітету підтримали проект рішення про демонтаж згаданих засобів зовнішньої реклами, пов’язані з чим витрати покладуть на власників.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter