У Луцьку 21−22 червня вдруге відбудеться наймасштабніша авто−мото−спортивна подія − змагання з дрег−рейсингу. Цьогоріч відбудеться аж чотири змагання. 

Читайте також: Лучанка посіла 3 місце на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

Про це повідомляють організатори, пише ВолиньPost.

21 червня на глядачів чекають: по−перше, DDL−DRAG RACING DEVELOPMENT LEAGUE − Ліга розвитку дрегрейсингу, змагання для аматорів та будь−кого, хто має бажання взяти участь. По−друге, Чемпіонат Спілки Клубів UDRF − Української Дрег−Рейсинг Федерації. Це багатоетапне змагання, яке охоплює всю Україну, для більш професійно підготовлених машин. 

22 червня − основний день змагань, коли відбудуться Чемпіонат України з мото дрег−рейсингу та вже відома луччанам Професійна Українська дрег−рейсинг серія PRO UDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE. Завдяки співпраці Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту та Президента федерації Андрія Гальчинського з командуваням Повітряних сил України і Луцькою міською радою, Професійна Українська дрег−рейсинг серія PROUDRS, комерційна назва BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE, вдруге пройде у Луцьку. 

В Україні є дрегстери потужністю від 1000 до 4000 кінських сил з розгоном до першої сотні 0.8 секунди та з набором швидкості до 350 кілометрів на годину. Лучани мали змогу бачити ці машини минулоріч. Луцьк дуже сподобався пілотам не тільки з України, але й чемпіону Німеччини, Польщі Мартіну Блауту, тому він знову планує приїхати на змагання та запросити з собою своїх співкомандників. Також понад 50 ТОП пілотів завітають на другий етап у Луцьк. На PROUDRS спортсмени змагатимуться у п’яти класах автомобілів та трьох класах мотоциклів. Отже, вісім класів та потужна боротьба в кожному класі очікують глядачів. 

Разом з неймовірними стартами дрегстерів, прогрівом гуми, запеклою боротьбою глядачів чекає дріфт та стантрайдинг−шоу. Буде виділена спеціальна площадка і кожен глядач за невелику плату зможе відчути, що таке Дріфт, сидячи біля пілота. Організатори змагань побудують на аеродромі VIP−трибуни на 300 посадкових місць, створять Парк Сервісу для пілотів, побудують 20−метрову сцену. Буде встановлено великий екран 6х4 м. Понад 150 бетонних блоків та 4 кілометри міцного паркану забезпечать безпеку глядачів на змаганні. 

До десятої річниці проведення змагань в Україні VFDD приготувала розіграші цінних призів. Будь−хто зможе отримати шанс виграти один з 10 цінних призів під час відкриття. Основний приз − IPONE XS MAX! Головне попередньо купити квиток та стати учасником розіграшу! Квитки можна придбати за номером: (063) 730−30−30.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook