Сьогодні, на проспекті Волі у Луцьку, стартував Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби, організований Федерацією легкої атлетики Волинської області спільно з Луцькою міською радою та органами виконавчої влади Волинської області. У змаганнях взяли участь спортсмени-члени ФЛАУ, заявлені від територіальних федерацій з усієї країни, інформує Луцька міська рада.

Читайте також: Українець вдруге став найсильнішою людиною планети

Змагання проходили у категоріях серед чоловіків та жінок на дистанцію в 35 км, 20 км; серед юніорів U20 – 10 км; U18 – 10 км (юнаки), 5 км (дівчата); U16 – 3 км (юнаки), 2 км (дівчата).

                  

"Нам дуже приємно, що змагання такого рівня вчергове проходять у нашому місті. Я хочу подякувати сьогодні Федерації легкої атлетики України за таку увагу до нашого міста, за те, що щороку у нас відбуваються знакові, потужні змагання загальноукраїнського та міжнародних рівнів. Переконаний, що у співпраці федерації, міської та обласної влад, ми зможемо забезпечити проведення змагань і вищого рівня.

Ми, в свою чергу, цінуємо та поважаємо наших спортсменів, виділяємо кошти на підтримку Федерації. Минулого року двоє спортсменів-легкоатлетів отримали квартири по програмі фінансування житла, яка реалізовується Волинською обласною та Луцькою міською радою", – розповів міський голова Ігор Поліщук.

 

Потому учасників змагань урочисто нагородили за зайняті 1-3 місця у своїх номінаціях.

Читайте також: У Луцьку спортсмен отримав новеньку квартиру (фото)

                      

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook