Унікальна інтерактивна бібліотека-студія для дітей та дорослих з'явиться в Луцьку вже цього літа. На які нововведення можна чекати відвідувачам?

Читайте також: Прибирання вулиць і косіння трави у Луцьку: міська влада ретельніше контролюватиме благоустрій міста

Студія "ДіМ" – "дорослим і малятам" – так незабаром називатиметься луцька центральна дитяча бібліотека. Новий заклад постане після того, як у книгозбірні завершиться капітальний ремонт. На оновлення бібліотеки з міського бюджету спрямували більше мільйона гривень, і вже до кінця липня ця книгозбірня відкриє двері для лучан.

"Тут фактично батьки з дітьми можуть прийти і провести цілий день. Тут буде і бібліотека, інтерактивна дошка, тут буде комп’ютерний клас, тут буде перегляд фільмів. Тут буде студія для творчих дітей, театральна студія. Тобто тут буде багато проводитися роботи у вихованні естетичного смаку дитини, виховання її особистості", – повідомляє Ігор Поліщук, радник Луцького міського голови.

Читайте також: Бюджет Волині зазнає змін: відомо, куди спрямують кошти

Ремонт передбачає повне оновлення бібліотеки та створення в ній максимально комфортних умов для працівників та відвідувачів.

Працівники книгозбірні переконані – оновлена бібліотека-студія надасть "нового дихання" бібліотечній справі Луцька. Самі ж працівники сподіваються на збільшення кількості відвідувачів.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook