У Луцьку скаржаться на незадовільну роботу водія, який працює на маршруті №29. 

Читайте також: На Волині водій маршрутки вигнав 11-річну дитину через надірвану купюру

Про це на платформі "Відкрите місто" написав Роман Мельничук, пише "ВолиньPost"

За словами чоловіка, 15 лютого на проспекті Соборності він сів у маршрутку №29 (державний номерний знак АС6257АК). 3а кермом був не високий чорнявий водій з вусами. 

Оскільки чоловік є учасником бойових дій, то показав водію посвідчення у розгорнутому вигляді, на що він грубо відповів: "То й що?". 

"Я не придав тому значення, пройшов по салону і сів в кінці маршрутки. На наступній зупинці, теж на Соборності (навпроти "Країни іграшок") в цю маршрутку також зайшла старенька бабуся і теж пред'явила посвідчення, водій також щось там про себе пробурмотів, потім різко рушив і одразу спинився, від качка бабуся впала, бо не встигла сісти, пасажири її піднімали", − описав ситуацію чоловік. 

Він додав, що впевнений, що водій так вчинив навмисно. Автор скарги додає, що раніше дуже часто стикався з цим водієм на маршруті №9. 

Читайте також: У Луцьку чоловік обкрадав людей у маршрутках

"Не було жодного разу, щоб він з кимось не сципився, особливо він не любить пільговиків. Я думав його звільнили, бо люди жалілись, а виявляється ні, просто перевели. Прошу вжити щодо цього водія адекватних заходів", − просить Роман Мельничук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook