Луцький міський голова Ігор Поліщук під час розширеної оперативної наради акцентував на важливих питаннях життєдіяльності територіальної громади. Зокрема, мова йшла про очищення від снігу вулиць та доріг.

Читайте також: У Луцьку з'являться нові парковки

Про це йдеться на сайті Луцькради.

"Безумовно, водії снігоочисної техніки працюють в непростих умовах: і вночі, і ненормований робочий графік. Так, на мою думку, у них є достойна заробітна плата – 18-20 тисяч гривень. Але всупереч цьому, є недобросовісні водії, які їздять вулицями з піднятим відвалом. Думаю, що ви розумієте, для чого це робиться. Автомобіль з піднятим відвалом споживає менше пального, різниця просто списується і продається.

Для того, щоб такого не було, необхідно терміново закупити GPS-трекери на всі автомобілі та встановити відеокамери, щоб бачити на підприємстві, яка ситуація та який автомобіль скільки кілометрів проїхав в той чи інший день, з піднятим чи опущеним відвалом", – звернувся міський голова до директора департаменту житлово-комунального господарства Миколи Осіюка та в.о. директора КП "Луцькспецкомунтранс" Володимира Марцинюка.

Читайте також: На Волині планують продати з аукціону службовий автомобіль колишнього міського голови

"Теж саме стосується вивезення сміття. На всі сміттєвози також необхідно встановити GPS-трекери. Адже сьогодні проблем з вивезенням сміття у нас бути не може, – вважає Ігор Поліщук. – За необхідності, міська рада може докупити сміттєвози за вільні залишки, які будуть розподіляти в лютому".

"У 2021 році ми вже не можемо порушувати питання про неякісне вивезення сміття. Те ж саме стосується прибирання контейнерних майданчиків. Вони мають бути прибрані в місті ідеально. Необхідно сформувати два автомобілі, бригаду з трьох працівників, розробити графік. І щонайменше раз в тиждень вони повинні прибирати біля кожного контейнерного майданчика", – зазначив міській голові.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook