У Луцьку водій маршрутки №251 взяв за проїзд у школярів та не хотів давати їм решту.

Читайте також: У Луцьку водій маршрутки хамив пасажирам та відмовлявся везти школярів-випускників

Про це у Facebook у групі "Наш Луцьк" повідомила Iryna Petrenyuk.

"Всі ми знаємо, що водії маршруток дозволяють собі не зупинятися дітям на зупинках, а ще Луцьком іздить водій, який сам вирішує кому скільки платити, кому давати решту, а кому – ні, і хто буде покривати його "витрати" на пільговиків", – пише лучанка.

За словами дописувачки, 25 травня, в маршрутку №251 в центрі Луцька сіла групка дітей років 12-14, поклали по 2 грн на що водій почав бурчати і був дуже незадоволений. Потім двоє дівчат, що зайшли у середину салона, передали 20 грн на два дитячих.

"Водій взяв ці гроші, поклав собі і здачу не думав давати взагалі (я так розумію, що він вирішив 20-ма грн від дівчат компенсувати свої "втрати" по 3грн. з кожного пільговика). Через довгий час дівчата всетаки наважилися нагадати водію, що він не дав їм решти з 20. На що водій почав хамити і кричати, що зараз іх всіх повиганяє з маршрутки!" – обурюється Ірина.

За дітей заступилися дорослі, які почали вимагати у водія решту дітям.

Читайте також: Лучани висловились щодо права маршрутників не перевозити мам з візочками

"Тобто без їх грошей і при тому ще не довізши до зупинки, куди вони їхали. Тоді вже почали обурюватися всі пасажири і водій все ж таки з 20 дав дівчатам здачу 10 грн. Він їм порахував по 5, бо йому так схотілося і тому, що це діти і вони не можуть захистити себе в такій ситуаціі", – підсумовує жінка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter