Волинянин заплатить штраф у 510 гривень за те, що не надав перевагу у русі кареті швидкої допомоги. Протокол про порушення склали у рамках акції "Увага! Спецсигнал". Про це розповіли Суспільному у патрульній поліції.

Читайте також: У місті на Волині – ДТП: зіткнулися два легковики (фото)

У Луцьку працівники екстреної медичної допомоги спільно із працівниками патрульної поліції провели акцію на дорозі "Увага! Спецсигнал". Під час рейду зупинили одного порушника – водія автомобіля Volkswagen Passat чорного кольору.

"Згідно з законодавством, за пушення правил дорожнього руху на водія склали адмінпротокол. Порушнику передбачений штраф у розмірі 510 гривень. Пішоходи за таке правопорушення можуть заплатити 51 гривню штрафу", – кажуть у поліції.

Водій Валерій Вербицький 23 роки працює на "швидкій". Розповідає: "За стільки років були різні ситуації. І люди вмирали. І були, що не пропускали. Дуже багато автомобілів на дорогах. Зараз ще пішоходи, більшість не пропускають – пішоходи".

Читайте також: У місті на Волині перекрили вулицю, через це рух дорогою "Київ-Ковель-Ягодин" ускладнено

У виїзної бригади – майже всі виклики термінові. Фельдшерка швидкої допомоги Тетяна Савчук пригадує: "Було ДТП в Зміїнці, ми мусили їхати в міську лікарню. Потерпілого вирізали з машини. Сирена, проблискові маячки, навіть водій в рацію говорив, що водії – дайте дорогу швидкій, а результат не був 100% як хотілося б".


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook