Святкова сцена на Площі Героїв Майдану у Луцьку сьогодні зібрала чимало лучан. Саме тут, на 33-му мікрорайоні, з нагоди Дня міста відбувся дитячий фестиваль "Я – лучанин, я – лучанка".

Читайте також: Навіть у Китаї та Грузії знають, що Луцьк сьогодні святкує 934-ту річницю

Організували чудове свято управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Спонсором програми виступив Волинський обласний благодійний фонд "Дитяча місія. Україна".

Цьогоріч до святкування Дня міста вперше долучилися творчі колективи культуро–мистецького центру "Красне", які подарували присутнім безліч позитивних емоцій своїми танцями та піснями. Також на фестивалі виступила Заслужена артистка України Алла Опейда.


"Луцьк – це фантастичне місто, в якому хочеться бути і повертатися сюди знову. Тут переплелися минуле і сучасне, тут ще чути відголоски лицарських турнірів, і тут ще співають повстанських пісень", – лунало зі сцени.

На кілька годин площа перетворилася на справжнє дитяче містечко, де кожен міг знайти собі улюблене заняття. Крім концерту тут проводилися конкурси та різноманітні інтерактиви для дітей. Також бажаючих попригати на батуті було чимало – черга не закінчувалася. Тут діти мали можливість повправлятися у складанні конструкторів та мікроліпленні.

Для любителів помалювати встановили мольберти, де маленькі художники втілюввли свої фантазії. Також усі бажаючі мали змогу долучитися до створення колективної інсталяції "Я люблю Луцьк".

Партнерами сьогоднішньої програми є культурно–мистецький центр "Красне", творча студія Наталії Журавльової, Волинський державний центр естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно–технічних навчальних закладів, громадська організація "Студія класичного танцю "Жизель" та інші.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook