В ніч на 29 квітня луцькі патрульні помітили на вулиці Наливайка порушення ПДР водієм автомобіля Renult Taraffic. Керманич у темну пору доби рухався без ввімкнених фар ближнього світла, повідомляє патрульна поліція Волині.

Читайте також: Мільйон переглядів на YouTube: волинський прокурор, який п'яним втікав від поліцейських, звільнений з посади

Патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого перебував 32-річний чоловік. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами Луцьким міськрайонним судом.

Останній пройшов огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав позитивний результат.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння, повторно протягом року), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Читайте також: Померла мама, а потім розбився батько з дітьми: подробиці страшної аварії на Волині

Зауважимо, за керування транспортними засобами особою, позбавленою права керування транспортними засобами передбачений штраф — 20 400 гривень, а за повторне порушення протягом року — штраф 40 800 гривень з позбавленням права керування на строк від 5 до 7 років та можливістю вилучення транспортного засобу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook