У суботу, 2 червня, у Луцьку на бульварі Дружби Народів 4а, знайшли труп місцевої мешканки.

Читайте також: У Луцьку дівчина, яка перебігала дорогу, потрапила під колеса авто

Тіло близько 9 години ранку, повідомили Під Прицілом очевидці трагедії.

За словами місцевих мешканців померла працювали разом із своїм чоловіком на заводі СКФ. Вона перебувала у відпустці і допомагала батькам чоловіка у селі Цегів Горохівського району, але напередодні повернулася до Луцька, а чоловік залишився з батьками.

Як розповідають мешканці, сім'я нічим не відрізнялася від інших, хоча іноді жінка полюбляла випити і тоді ставала непередбачуваною. Сусіди запевняють, що чули як щось важке близько 1.30 ночі впало на землю, але на той час ніхто не надав цьому факту уваги.

Можливо, жінка перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, курила та з необрежності випала з балкону.

Читайте також: 8-річна дівчинка втопилася на Волині

Як вдалося з'ясувати журналістам Під Прицілом, двері у помешкання були зачинені зсередени, тому довелося застосовувати спецзасоби аби потрапити у квартиру.

У коментарі Під Прицілом медики розповіли, що причиною смерті стало падінням з висоти, внаслідок якого вона отримала травми не сумісні з життям, і жодних ножових поранень у неї не виявили. На жаль, ряд волинських ЗМІ (Перший, Волинь24) задля збільшення кількості переглядів, вкотре поширили неправдиву і неперевірену інформацію, яку потім з сайту просто прибрали.  

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter