Кілька маршруток у Луцьку міняють схему руху. А маршрути №23 та 47 повністю скасують. 

Читайте також: Лучани звернулись до міськради із проханням не скорочувати маршрутку №47

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу

Перевізник "Луцьке АТП 10701", який обслуговує 47 і 23 маршрути, достроково розірвав угоди, укладені з міською радою. Їх термін мав закінчитися у 2022-му році.

"В нас був договір на 47 маршрут і він йшов разом з 9 маршрутом. Перевізник написав заяву на розрівання угоди по цьому маршруту і по 23-му. Виконком прийняв рішення підтримати цю заяву і розірвати угоду по роботі на цих маршрутах", – сказав начальник управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

Щоб компенсувати відсутність 47-ої маршрутки, міська рада внесла зміни у рух автобуса №3, тепер він курсуватиме вулицею Чернишевського. А до села Боголюби лучани зможуть дістатися лише 31-ою маршруткою. Для цих двох маршрутів збільшли кількість автобусів.

Не курсуватиме більше і 23.

"Ми з 23 і 4 маршруту ми зробили один. Буде 4-й маршрут. Він з'єднуватиме 40 район (вулицю Карбишева) і мікрорайон Вересневе. Разом з тим ми закриємо питання транспортного зєднання мікрорайону підшипникового заводу та  мікрорайону Вересневе", – додав Володимир Степанов.

Маршрутка №4 працюватиме вже з 18 лютого, а на маршрут №9 оголошено конкурс. Якщо жоден із перевізників не зголоситься взяти у ньому участь, то маршруту №9 не буде взагалі.

Читайте також: У луцькій маршрутці "на ходу" відлетіло два колеса (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook