У Любомльському райсуді спростовують інформацію про хабар. Мовляв, дійсно 21-го квітня у Любомлі проводилися слідчі дії стосовно працівника апарату суду. Однак, попри офіційну заяву прокуратури області з цього приводу, кажуть в установі, затримання судді на отриманні хабара та проведення обшуків у приміщенні суду не відповідає дійсності.

Читайте також: На Волині суддю затримали "на гарячому" на хабарі

Про це інформує ІА Волинські новини.

“Наголошуємо, що інформація розповсюджена регіональними ЗМІ про затримання судді на отриманні хабара та проведення обшуків у приміщенні суду не відповідає дійсності. Зважаючи на зазначене вище, Любомльський районний суд Волинської області закликає представників засобів масової інформації не поширювати неперевіреної інформації щодо діяльності суду та звертатися до прес-служби для перевірки інформації, яка поширюється”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що на хабарі спіймали одного із керівників Любомльського районного суду. Зокрема повідомлялося, що один із керівників цього суду разом зі спільниками налагодили злочинну схему, яка полягала у прийнятті потрібних рішень відносно транспортних засобів осіб, яких місцеві митники ловили на контрабанді сигарет до Польщі.

Тим часом, у прокуратурі Волинської області повідомили, що у супроводі оперативного викрито службових осіб Любомльського районного суду Волинської області, які вимагали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 1500 доларів США за ухвалення рішення щодо повернення вилученого майна.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter