Правоохоронці повідомили деталі дорожньо-транспортної пригоди, у якій позашляховик BMW X6 на парковці протаранив кав'ярню.

Читайте також: У Луцьку на "зебрі" сталась аварія (фото)

18 січня, близько 19-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Соборності. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Волинської області у соцмережі Facebook.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 20-річний керманич, рухаючись на автомобілі BMW X6, не вибрав безпечної швидкості руху, був не уважний та не стежив за зміною дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив зіткнення з контейнером.

На щастя, у момент ДТП в кав’ярні, окрім касира, нікого не було, тому обійшлося без постраждалих.

На водія патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Читайте також: У Луцьку на мосту легковик в'їхав у тролейбус (фото)

Рішення по цій справі, щодо притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування прийматиме суд.

Нагадаємо, позашляховик BMW X6 на швидкості понад 40 км/год під час різкого повороту, не врахувавши ожеледицю, в’їхав у кав'ярню "Kava Avenue". Зі слів очевидців та охоронців, хотів похизуватися перед товаришами.

Власник кав’ярні оцінив збитки вартістю у 150 000 грн.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook