Як повідомляє поліція, 7 липня у соціальних мережах було розповсюджене відео, де харківські поліцейські "застосували неправомірні заходи фізичного впливу" до невідомого громадянина.

Читайте також: Поліція Волині викрила серійного злодія, який обкрадав фермерське господарство

Про це інформує "Depo.Харків".

Під час попередньої перевірки встановлено, що подія відбулася 7 липня у приміщенні відділення поліції на станції "Харків-Пасажирський". Як відомо, вже встановлені особи поліцейських – двоє старших сержантів 1989 та 1992 року народження, а також капрал 1997 року народження.

Дії харківських поліцейських, які били затриманого, розслідує інспекція з особового складу

На даний момент вони відсторонені від служби, в них вилучені поліцейські посвідчення, жетони та табельна вогнепальна зброя. До дисциплінарної відповідальності буде притягнутий і їх керівник.

Читайте також: Патрульних, які знущалися над чоловіком у Сумах відсторонили від служби

Факт події зареєстровано у Журналі єдиного обліку правопорушень. Особа чоловіка, до якого на відео поліцейські застосували фізичну силу, встановлюється. Також опитуються свідки та учасники події. Матеріали службового розслідування будуть передані до прокуратури.

На записі видно, що один із трьох присутніх у коридорі поліцейських спочатку завдає чоловікові сильного удару ногою по сідницях, а потім б'є по голові.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter