У місті Рожищі на вулиці Сухарева, 44 горить гуртожиток, у якому мешкає 11 сімей. Загоряння трапилося сьогодні, 18 травня, близько 15:00 години. Про це повідомила очільниця Рожищенського осередку "Національного корпусу" Ірина Ющук.

Читайте також: У смертельній ДТП на Волині загинув учасник АТО

З її слів, станом на 16:15 у приміщенні гуртожитку горить дах, плавляться від високої температури вікна, вигоріла уся середина, пише ІА "Волинські новини".

На місці працюють шість екіпажів пожежників. Води для гасіння пожежі катастрофічно не вистачає, тому пожежні автомобілі періодично їздять за водою.

Активну участь у ліквідації пожежі беруть й небайдужі рожищани, які носять воду до гуртожитку відрами і наповнюють нею резервувари пожежних машин, а також виливають воду безпосередньо на вогнище. Серед них і активісти Національного Корпусу.

Читайте також: На Волині перекинувся автомобіль, водій помер на місці

"Близько 15:00 години нам стало відомо, що на вулиці Сухарева, 44 горить одноповерховий гуртожиток. Причина загорання наразі невідома. Усередині вигоріла фактично усе. Горить дах. За станом на 16:20 пожежу вдалося частково локалізувати, однак від високої температури плавляться вікна, все тліє, і через сильні пориви вітру вогонь розгорається знову. Пожежні автомобілі постійно їздять за водою, бо її не вистачає. Небайдужі рожищани підносять воду каністрами та відрами. На щастя, серед рожищан постраждалих немає Двоє очевидців пожежі втрачали свідомість", – зазначила Ірина Ющук.

За станом на 16:25 пожежу все ще ліквідовують.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook