84-річному волинянину зробили "чудову пропозицію" в ремонтному житлово-комунальному підприємстві № 1.

Читайте також: ЖКП Луцька не надаватимуть послуги з утримання будинків

На засіданні постійної депутатської комісії Ковельської міської ради з питань житлово-комунального господарства депутат Володимир Косцьов’ят надав слово для виступу 84-річному Зіновію Шиманському, який мешкає в багатоквартирному житловому будинку № 1 на вулиці 1-го Грудня, передає Район.Ковель.

Зі слів обранця громади, у пенсіонера розвалилася лоджія, скло падає вниз, і для того, щоб замовити автовишку ремонтному житлово-комунальному підприємству потрібно заплатити півтисячі гривень.

"Мені головний інженер сказав заплати 460 гривень за те, що він дасть машину на годину. А я плачу кожен місяць 238 гривень за комунальні послуги – за утримання будинку і вивіз сміття. Мені 84 роки. Важко на п’ятий поверх підніматися.

Він каже: "В мене немає столярів, нема кому робити".

А Степанович цей, начальник ЖЕКа: "Перепишете квартиру на мене, тоді я вам зможу допомогти", – розповів на депутатській комісії Зіновій Єрмолайович.

Читайте також: Мешканці Ковеля обурені непрозорою роботою ЖЕКів і підозрілим підвищенням тарифів

До мікрофону вийшов головний інженер РЖКП № 1 Микола Мартинюк, який хоч і не підтвердив озвучену "пропозицію" свого керівника відносно квартири, але й не спростував її.

"Суть в тому, що там на балконі рами погнили. Автовишку дати, то треба столяра дати, то треба ще рами поробити. Розумієте? Там все треба робити по новому – приватним способом. Балкон утепляти. А вони хочуть зараз, щоб ми їм зробили рами, засклили, все зложили по-новому. Вишку ми дамо безкоштовно – питань нема. А вишка каже: "Треба столяра". А хто раму встановить?" – пояснював Микола Євгенович.

Депутати порадили старому чоловіку, який має квартиру в приватній власності, просити допомоги в сина, який проживає у Росії, та в онука, котрий мешкає у Харкові.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook