Вчора, 12 квітня, близько 3 ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що до однієї із котелень Ковеля проник зловмисник.

Читайте також: У місті на Волині посеред вулиці затримали чоловіка з наркотиками (фото)

Про це розповів один із працівників котельні, пише сектор комунікації поліції Волині.

Під час опрацювання виклику та спілкування із заявником співробітники патрульної поліції помітили, що він веде себе підозріло, тому провели превентивний поліцейський захід – поверхневу перевірку. У 35-річного громадянина правоохоронці виявили кристалічну речовину, схожу на Альфа PVP. 

На місце події одрузу ж викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції. Під час огляду приміщення слідчі виявили два згортки із зеленою речовиною, зовні схожою на канабіс, близько 10 г Альфа PVP,  пристрої для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, полімерні пакети. Усе це вилучили та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. 

Читайте також: У Луцьку "на гарячому" затримали наркоторговця (відео)

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook