За інформацією Ковельського міськрайвідділу управління ДСНС України у Волинській області, минулого тижня у Ковелі та районі трапилося кілька пожеж.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися два легковика, є потерпілий

11 травня у Ковелі на вулиці Коновальця загорівся пасажирський автобус ПАЗ, 2005 року випуску. Ймовірною причиною займання рятувальники назвали порушення правили пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт. Про це інформує Ковельpost.

Вогнем знищено переднє, заднє та бокове скло, внутрішнє оздоблення салону, гумові та пластикові елементи відсіку двигуна, ізоляцію електричної проводки, шини, лакофарбове покриття ззовні та зсередини.

Вогонь також пошкодив пластикове вікно в будинку. Під час гасіння пожежі власник-пенсіонер отримав опіки І-ІІ ст. верхньої правої кінцівки і тулуба. Від госпіталізації відмовився.

Читайте також: На Волині молодик викрав мікроавтобус, щоб покатати дівчат (фото)

Ще чотири пожежі сталося у Ковельському районі.

11 травня рятувальники гасили займання сухої трави та чагарників на площі 3 га, що виникло в урочищі "Фасти" через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Цього ж дня у селі Волошки через коротке замикання електромережі пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі та перекинулась на житловий будинок. Вогнем знищено покриття та стіни, речі домашнього вжитку, бетономішалку, електричний станок для виготовлення бруківки, господарський інвентар, який зберігався у сараї. Також пошкоджено покрівлю, стіни та вікна житлового будинку.

12 травня згоріла цегляна господарська споруда та дерев'яний туалет у селі Будище. А 14 травня в селі Іванівка біля озера вогонь знищив металевий контейнер, що належав товариству мисливців та рибалок. Ймовірні причини обох займань – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Фото – ілюстративне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook