На закритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, головою НКРЕКП обрано Оксану Кривенко.

Читайте також: "Ви звинувачуєте обласну раду у корупції, таким чином самі ж цим і займаєтесь", – Ігор Палиця до депутата Волиньради

Вона стала першою в історії жінкою на чолі українського регулятора, повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні відбулося закрите засідання НКРЕКП, на якому головою регулятора обрано Оксану Кривенко. Вона стала першою в історії жінкою на чолі українського регулятора. Нарешті завершено процес формування нового незалежного регулятора", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вибори мера Луцька: представник посольства США детально вивчив ситуацію

"Дякую членам НКРЕКП за довіру та запевняю, що докладу максимальних зусиль для забезпечення безперебійної роботи регулятора. Наша стратегія та головна мета – ефективний регулятор, який працюватиме системно над усіма викликами та проблемами, з курсом на реформи для створення ефективних ринків. Ми прагнемо неупередженого, прозорого та відкритого регулювання з урахуванням інтересів як споживачів, так і надавачів послуг", – зазначила голова НКРЕКП Оксана Кривенко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter